Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Φωτογραφικό άλμπουμ Καλοκαιρινής Γιορτής ALMA 16.6.2011 Pool Club


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ 16.6.2011 ALMA


                                                                                                

                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά η Καλοκαιρινή Γιορτή του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011 και ώρα 19:00, στο χώρο δεξιώσεων «Pool Club» Π.Φαλήρου (Μαρίνα Φλοίσβου – Τροκαντερό). Την εκδήλωσή προλόγισε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γιαννακοπούλου καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους σε μια γιορτή χαράς που σηματοδότησε το τέλος της φετινής χρονικής περιόδου προγραμμάτων του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε μουσικοθεατρικό δρώμενο από τα παιδιά και νέους με αναπηρία του Σωματείου, με θέμα «Όσα η αγάπη ονειρεύεται…»  το οποίο συγκίνησε και παράλληλα ευαισθητοποίησε το κοινό .

Ο Σύλλογος τίμησε τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, κύριο Διονύσιο Χατζηδάκη για την ευγενή στήριξη της εκδήλωσης και την πολύτιμη προσφορά του στο έργο του Σωματείου υπέρ των ατόμων με αναπηρία, τον κύριο Αλέξη Βλαβιανό που μας διέθεσε τον υπέροχο  χώρο, τον κύριο Γεννάτο Σάκη από το «Fiesta Balloons» για τα όμορφα μπαλόνια, τον κύριο Τουτζιαρίδη από την εταιρεία “Intercatering” για το υπέροχο φαγητό και την άψογη εξυπηρέτηση καθώς  τον κύριο Νίκο Τσιροζίδη από το «VI PARTIES» για τον ηχητικό εξοπλισμό.

Στα πλαίσια της γιορτής  βραβεύθηκαν οι χορηγοί μας που βοήθησαν να πραγματοποιηθούν όλες οι εκδηλώσεις του έτους αλλά και οι εθελοντές  μας που προσφέρουν απλόχερα και φωτίζουν με αγάπη κάθε δράση του Σωματείου, ανάμεσα τους ο αγαπημένος σκηνοθέτης κ. Μανούσος Μανουσάκης και η διάσημη σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη. Μεγάλη χαρά και συγκίνηση προκάλεσε η βράβευση των αθλητών αλλά και των γυμναστών του Αθλητικού μας Σωματείου «Πρωτοπόροι» που φέτος κλείνει τα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της ειδικής αγωγής. Ειδικό βραβείο απονεμήθηκε στη μικρή μας φίλη, τη νεοφώτιστη  Ιωάννα , οι γονείς της οποίας προσέφεραν χρηματικό ποσό από τη βάπτισή της για τη στήριξη του Συλλόγου μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις κυρίες: Εύη Μπασιάκου, Θεοπίστη Νικολαίδου, Πούλου Δώρα και Νερίνα Σκιαθίτη για την ανιδιοτελή και ανεκτίμητη προσφορά τους στο Σύλλογο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου και δεξίωση υπό τον ήχο της  μουσικής της Ορχήστρας  της Πολεμικής Αεροπορίας.


Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς μας οι οποίοι κατά τη διάρκεια του έτους αλλά και στην καλοκαιρινή μας γιορτή προσέφεραν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων μας αλλά και σε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή ,προσωπικό, γονείς, παιδιά, επίσημοι και έγιναν μια ομάδα τραγουδώντας και χαμογελώντας κάτω από την ομπρέλα της ελπίδας και της αξιοπρέπειας και της ανθρωπιάς ! Καλό καλοκαίρι σε όλους!!

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA θα λειτουργήσει Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο για εφήβους με αυτισμό και διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές από 1 Σεπτεμβρίου 2011.Το Πρόγραμμά αφορά εφήβους 12-16 ετών οι οποίοι θα απασχολούνται Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30-13:30.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 6 έφηβοι.
Για δηλώσεις συμμετοχής/εγγραφές απευθυνθείτε στη γραμματεία του Συλλόγου (210-9828150) από τις 20 Ιουνίου και μετά.

Το blog μας τώρα και στο κινητό σας!!

...με την ανανεωμένη ρύθμιση που επιτρέπει την καλύτερη ανάγνωση του blog από το κινητό σας τηλέφωνο!!