Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Bazaar- Ένα ALMA πριν το θαύμα των Χριστουγέννων!!


   
  Φέτος το άστρο των Χριστουγέννων θα λάμψει φωτίζοντας και το δικό μας καράβι αγάπης που θα δέσει έξω από τα Fridays στη Μαρίνα Φλοίσβου για δεύτερη χρονιά το Σάββατο 17 έως και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 10:00 έως τις 22:00 στο Παλαιό Φάληρο!!

     Ελάτε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar  του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA να χαρούμε μαζί τις αγίες ημέρες, να χορέψουμε με τον κλόουν, να κάνουμε face painting ,να παίξουμε με χριστουγεννιάτικες πινιάτες γεμάτες λιχουδιές…και επειδή μυρίσανε Χριστούγεννα την Κυριακή 18/12 στις 12:00 κοντά μας θα βρίσκεται η Μυρσίνη Λαμπράκη για να φτιάξουμε μαζί γλυκά και υπέροχες λιχουδιές!
      Με μεγάλη μας χαρά φέτος συνεργαστήκαμε με τους  ενοίκους του Ψυχογηριατρικού  Οικοτροφείου «ΘΑΡΑΠΑΥΣΗ»της ΜΚΟ «Πυξίδα» οι οποίοι στήριξαν την προσπάθειά μας προσφέροντας δώρα και κατασκευές τα οποία θα διατεθούν προς πώληση στο χριστουγεννιάτικο Bazaar μας
Στο bazaar μας θα βρείτε όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι, κατασκευές των παιδιών, κεριά, λογοτεχνικά βιβλία, παραδοσιακά προϊόντα , γλυκά του κουταλιού  ,ζεστό ηδύποτο με κανέλα και πολλά πολλά άλλα!!

….Ας κάνουμε όλοι μαζί ένα alma πριν το θαύμα των Χριστουγέννων!!!!»


Με την υποστήριξη του δήμου Παλαιού Φαλήρου
Χορηγοί: Lamda Flisvos Marina, Δελφινάκια, Αφοι Χαλκιαδάκη
Χορηγοί επικοινωνίας: Love radio 97.5, Protagon.gr, EuroCharity


Ιδιαίτερες ευχαριαστίες:

·              Στην Μυρσίνη Λαμπράκη για την συμμετοχή της στην εκδήλωση μας

·              Στους ενοίκους τουΨυχογηριατρικού  Οικοτροφείου «ΘΑΡΑΠΑΥΣΗ» ΜΚΟ «Πυξίδα»
·               Στον Μανώλη Μανουσάκη για τη δημιουργία διαφημιστικών audio σποτ που προβλήθηκαν από τον      Love Radio.
·               Στη μαθήτρια της Σχολής Μωραίτη , Αριάδνη Στροφυλλά που φιλοτέχνησε την αφίσα του bazaar
·               Στην Πούπα Νικολαίδου που ανέλαβε την γραφιστική επεξεργασία της αφίσας.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Φιλικοί Αγώνες Bowling για παιδιά με αναπηρία 2011




                                                                                                                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ  BOWLING  ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
                           “Strike στη διαφορετικότητα”                                                                               


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011 οι Φιλικοί Αγώνες BOWLING που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA. Οι αγώνες  φιλοξενήθηκαν  στο Super Bowl  ΡΕΝΤΗ και 200 δεινοί strikers συμμετείχαν χαρίζοντας χαμόγελα και χαρά και κερδίζοντας όλοι τους μετάλλιο αφού στους αγώνες μας δεν υπάρχουν ηττημένοι αλλά μόνο νικητές.

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στην Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία    και στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού     και συμμετείχαν 21 φορείς από όλη την Αθήνα.  Στόχος των αγώνων  ήταν όπως τόνισε η πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA  Κατερίνα Γιαννακοπούλου  « να επιβραβεύσουμε την ομαδικότητα   και την προσπάθεια όλων των παιδιών που συμμετέχουν συνδυάζοντας τα με παιχνίδι και χαρά  ».

Την εκδήλωση επέβλεπε η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κορυδαλλού βοηθώντας στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων ενώ ιατρική ομάδα από το « Χαμόγελο του Παιδιού» πρόσφερε την δική της βοήθεια καθώς στο χώρο καθόλη την διάρκεια των αγώνων υπήρχε ειδικά εξοπλισμένο ασθενοφόρο.

Μεγάλη ήταν η συνεισφορά που  προσέφερε η κυρία Χαράκογλου καθώς  παραχώρησε τον χώρο στο Super Bowl  ΡΕΝΤΗ όπου και διοργανώθηκαν οι αγώνες. .Τέλος ,ευχαριστούμε  τους ρεπόρτερ του  NOVA ΣΠΟΡ FM και του Protagon.gr που ήταν εκεί για να καλύψουν λεπτό προς λεπτό τις προσπάθειες των παιδιών.

Τα παιδιά διασκέδασαν ,διαγωνίστηκαν, σήκωσαν ψηλά τα κύπελλα τους και καμάρωναν για τα μετάλλιά τους σκορπίζοντας χαρά, χαμόγελα και συγκίνηση στους παρευρισκομένους.

Ήσασταν όλοι καταπληκτικοί! Σας ευχαριστούμε!!



ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ:

·         Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κορυδαλλού (Ε.Δ.Ο.Κ.)
·         Ιατρικές υπηρεσίες «Χαμόγελο του παιδιού»
·         Pupa Design /γραφιστική επεξεργασία της αφίσας της εκδήλωσης