Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Δελτίο Τύπου Πρωτομαγιάτικο bazaar

«ΤΟ ALMA ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ»

Με το σύνθημα «Ένα ALMA στο άρμα της Πρωτομαγιάς!» ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA  γιόρτασε για πρώτη φορά την Πρωτομαγιά στο Παλαιό Φάληρο στην είσοδο του Δημοτικού Πάρκου δίπλα στη Μαρίνα Φλοίσβου από τις 10:00 έως τις 22:00 σε ένα bazaar  γεμάτο ευωδιές και χρώματα!
Πλήθος κόσμου που βρέθηκε εκείνη τη μέρα στο Δημοτικό Πάρκο του Παλαιού Φαλήρου για να απολαύσει τον περίπατο και τον ζεστό ανοιξιάτικο ήλιο, επισκέφθηκε το περίπτερο του Συλλόγου μας στο οποίο πωλούνταν όμορφα λουλούδια σε πολύχρωμα γλαστράκια φιλοτεχνημένα από τα παιδιά του Συλλόγου στα πλαίσια των εκπαιδευτικών τους προγραμμάτων. Τα έσοδα από την πώληση διατέθηκαν για τη δημιουργία του Πρώτου ξενώνα για παιδιά με αναπηρία στο Π.Φάληρο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου που πάντοτε στηρίζει τις προσπάθειές μας και βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε βήμα!
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κύριο Μπινιώρη για τα υπέροχα λουλούδια αλλά και όλους εσάς που στηρίξατε και στηρίζετε το όνειρο μας για τη δημιουργία του πρώτου ξενώνα για νέους με αναπηρία στο Π.Φάληρο!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: