Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Επίσκεψη στο Οικοτροφείο "Πυξίδα"


                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011 η επίσκεψη ομάδας  παιδιών του Κέντρου Ημέρας ALMA στο Οικοτροφείο «Πυξίδα» στον Πειραιά. Όλοι οι εργαζόμενοι του οικοτροφείου αλλά και οι ένοικοι αγκάλιασαν τα παιδιά μας με αγάπη και χαμόγελα και τους προσέφεραν νόστιμα γλυκίσματα που τα χαροποίησαν ιδιαίτερα.
         Η πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA Κατερίνα Γιαννακοπούλου  μαζί με τους παιδαγωγούς ενημέρωσαν το προσωπικό και τους ενοίκους για τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης του Συλλόγου τα καλλιτεχνικά δρώμενα και τις εκδηλώσεις .Οι ένοικοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και προθυμοποιήθηκαν να συμμετέχουν ενεργά φιλοτεχνώντας έργα για το Σύλλογο στα πλαίσια προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης με τη συνεργασία και των δύο φορέων.
        Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους ανθρώπους που μας υποδέχθηκαν σήμερα με τόση ζεστασιά και δύναμη ψυχής , για τη χαρά που έδωσαν στα παιδιά του Κέντρου Ημέρας ALMA και την ελπίδα σε όλους εμάς που βρεθήκαμε στο ζεστό χώρο τους ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν και προσφέρουν ,όλα είναι δυνατά!!

Από τον Σεπτέμβριο του 2008 λειτουργεί στο Π. Φάληρο «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας παιδιών και εφήβων με αυτισμό και διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές (Κ.Η.Φ.)»..  Το Κ.Η.Φ. λειτουργεί ως Μονάδα Ημερήσιας Θεραπευτικής Φροντίδας και ενίσχυσης της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης παιδιών και εφήβων, ηλικίας 3 - 15 ετών και ως συμβουλευτικός σταθμός στήριξης της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: