Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου Ημερίδας Bowling ALMA

                                                            Αθήνα 3 Δεκεμβρίου 2010
                                                              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                         
          “Strike στη διαφορετικότητα”               
Το Super Bowl ΡΕΝΤΗ φιλοξένησε την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου την Ημερίδα Bowling για άτομα με αναπηρία που διοργανώθηκε από τον “Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA”. Η Hμερίδα Bowling, που έχει γίνει πλέον θεσμός για τον Σύλλογο ALMA, είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία (3 Δεκεμβρίου) αλλά και στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου).

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό η Πρόεδρος του “Πανελληνίου  Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA” κυρία Κατερίνα Γιαννακοπούλου η οποία ευχαρίστησε την κυρία Χαράκογλου για την παραχώρηση του χώρου και καλωσόρισε τους 18 φορείς συμμετοχής καθώς και τους 150 αθλητές που συμμετείχαν.

Τα παιδιά που βρίσκονταν σε αναμονή για να διαγωνιστούν διασκέδασε με τα μαγικά του ο ταχυδακτυλουργός Domenico από τα “Δελφινάκια” τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την προσφορά του σε δεκάδες χαμόγελα και χαρά στα παιδιά που κατέκλυσαν το χώρο.

Την διοργάνωση επέβλεπαν καθόλη τη διάρκειά της η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Κορυδαλλού (Ε.Δ.Ο.Κ) αλλά και το Ε.Κ.Α.Β οι οποίοι εξασφάλισαν την προστασία των παιδιών που διαγωνίστηκαν.

Ο χορηγός επικοινωνίας  Nova ΣΠΟΡ FM ήταν εκεί για να καλύψει το γεγονός το οποίο θα παρουσιαστεί στην επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού.

Τα παιδιά διασκέδασαν ,διαγωνίστηκαν, σήκωσαν ψηλά τα κύπελα τους και καμάρωναν για τα μετάλλιά τους σκορπίζοντας χαρά, χαμόγελα και συγκίνηση στους παρευρισκομένους.


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
  • NOVA SPORT FM
  • EUROCHARITY
  • ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία 1-2-print για τις υπέροχες αφίσες και στο διαδικτυακό τόπο ενημέρωσης fifo.gr για τη στήριξη του.


                                          

Μίλωνος 2, Πλατεία Φιλικής Εταιρείας, Παλαιό Φάληρο Τηλ/fax 210-9828150,210-8664100,

Δεν υπάρχουν σχόλια: