Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Δελτίο Τύπου-Πασχαλινό Bazaar ALMA


                                                                                                                     Αθήνα, 5 Απριλίου 2011

…με σύνθημα “ένα ALMA πριν την ανάσταση¨!!!

H Μαρίνα Φλοίσβου φιλοξένησε και αγκάλιασε το Πασχαλινό bazaar του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 2&3 Απριλίου 2011.

Πλήθος κόσμου που πέρασε από τη Μαρίνα Φλοίσβου τις δύο ημέρες επισκέφθηκε το bazaar του Συλλόγου μας διαλέγοντας όμορφες λαμπάδες και πασχαλινά είδη ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν από τους παιδαγωγούς μας σχετικά με τις διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές και τον αυτισμό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ενημέρωσης για τον αυτισμό( 2 Απριλίου). Η εκδήλωση του Σωματείου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και μας έφερε ακόμα πιο κοντά στο όραμά μας, τη δημιουργία του πρώτου Ξενώνα για παιδιά με αναπηρία στο Παλαιό Φάληρο.

Τα παιδιά που βρέθηκαν εκείνες τις ημέρες στo περίπτερο του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA διασκέδασαν με τα παιχνίδια της KINDER έκπληξη, με τον ταχυδακτυλουργό Domenico που μας παρείχε εταιρεία “Δελφινάκια“ και με το υπέροχο face painting από τους παιδαγωγούς μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διευθύνοντα σύμβουλο της Μαρίνας Φλοίσβου κύριο Κατσικάδη και το προσωπικό για τη βοήθεια τους αλλά και στον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κύριο Χατζηδάκη που πάντα μας στηρίζει σε κάθε μας βήμα.

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίξατε με την παρουσία σας σε αυτή την όμορφη γιορτή , γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία!! 
Καλό Πάσχα σε όλους!!


Ευχαριστούμε τις εταιρείες: Τραμ Α.Ε, Ferrero A.E, Swarovski Hellas, Φυτώρια Αντεμισάρης, Μπουκέτο Μπαλόνια , εκτυπώσεις 1-2-print,VI parties Νίκος Τσιροζίδης και την Πούπα Νικολαίδου για την όμορφη αφίσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: