Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Φιλικοί Αγώνες Bowling για παιδιά με αναπηρία 2011
                                                                                                                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ  BOWLING  ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
                           “Strike στη διαφορετικότητα”                                                                               


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011 οι Φιλικοί Αγώνες BOWLING που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA. Οι αγώνες  φιλοξενήθηκαν  στο Super Bowl  ΡΕΝΤΗ και 200 δεινοί strikers συμμετείχαν χαρίζοντας χαμόγελα και χαρά και κερδίζοντας όλοι τους μετάλλιο αφού στους αγώνες μας δεν υπάρχουν ηττημένοι αλλά μόνο νικητές.

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στην Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία    και στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού     και συμμετείχαν 21 φορείς από όλη την Αθήνα.  Στόχος των αγώνων  ήταν όπως τόνισε η πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA  Κατερίνα Γιαννακοπούλου  « να επιβραβεύσουμε την ομαδικότητα   και την προσπάθεια όλων των παιδιών που συμμετέχουν συνδυάζοντας τα με παιχνίδι και χαρά  ».

Την εκδήλωση επέβλεπε η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κορυδαλλού βοηθώντας στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων ενώ ιατρική ομάδα από το « Χαμόγελο του Παιδιού» πρόσφερε την δική της βοήθεια καθώς στο χώρο καθόλη την διάρκεια των αγώνων υπήρχε ειδικά εξοπλισμένο ασθενοφόρο.

Μεγάλη ήταν η συνεισφορά που  προσέφερε η κυρία Χαράκογλου καθώς  παραχώρησε τον χώρο στο Super Bowl  ΡΕΝΤΗ όπου και διοργανώθηκαν οι αγώνες. .Τέλος ,ευχαριστούμε  τους ρεπόρτερ του  NOVA ΣΠΟΡ FM και του Protagon.gr που ήταν εκεί για να καλύψουν λεπτό προς λεπτό τις προσπάθειες των παιδιών.

Τα παιδιά διασκέδασαν ,διαγωνίστηκαν, σήκωσαν ψηλά τα κύπελλα τους και καμάρωναν για τα μετάλλιά τους σκορπίζοντας χαρά, χαμόγελα και συγκίνηση στους παρευρισκομένους.

Ήσασταν όλοι καταπληκτικοί! Σας ευχαριστούμε!!ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ:

·         Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κορυδαλλού (Ε.Δ.Ο.Κ.)
·         Ιατρικές υπηρεσίες «Χαμόγελο του παιδιού»
·         Pupa Design /γραφιστική επεξεργασία της αφίσας της εκδήλωσης

                             

Δεν υπάρχουν σχόλια: