Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Δελτίο Τύπου Κοπή Πίτας 2012

Η νέα χρονιά, το 2012, ξεκινά με αισιοδοξία για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ αφού ένα όνειρο ετών η δημιουργία του πρώτου ξενώνα για παιδιά με αναπηρία στο Παλαιό Φάληρο γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Αυτό ήταν και το μήνυμα που δόθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που φιλοξενήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2012 στο κτίριο της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Την πίτα του συλλόγου μας ευλόγησε και έκοψε ο σεβασμιότατος πατέρας Γαβριήλ που εκπροσώπησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμο ενώ τίμησαν με την παρουσία τους ο υποδιευθυντής της Λ.Α.Ε.Δ. συνταγματάρχης κος Μπαντούνας Χρήστος , η κυρία Κατριβάνου Κατερίνα με την κυρία Πάντσαρη, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Ανάπτυξης κύριος Θωμάς Βασιλείου, ο Ειδικός Γραμματέας Α’θμιας και Β’θμιας εκπαίδευσης κος Μιχάλης Κοντογιάννης, ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και υποστηρικτής του Σωματείου μας κύριος Αντώνης Αντωνιάδης, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Παλαιού Φαλήρου κύριος Γιάννης Φωστηρόπουλος , η Περιφερειακή Σύμβουλος κυρία Κουρή- Συμβουλάκη Στυλιανή , ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, ο κύριος Γιάννης Σελετόπουλος από το Σύνδεσμο Κριτών Κολύμβησης και πολλοί άλλοι φίλοι και συνεργάτες του Σωματείου όπως εκπρόσωποι από τη Μ.Κ.Ο «Πυξίδα» και από το «Εργαστήρι».

Η Ομάδα Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου παρουσίασε το θεατρικό δρώμενο « Η φωτεινή πλευρά της ζωής» ενώ τα μικρά μας παιδιά από το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας παρουσίασαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Στην εκδήλωση του Συλλόγου ΑΛΜΑ τραγούδησε και ο γνωστός καλλιτέχνης και υποστηρικτής του, Κώστας Βενετσάνος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό της Λ.Α.Ε.Δ. το οποίο όπως και κάθε χρόνο ήταν δίπλα μας αφιλοκερδώς αλλά και τους χορηγούς μας που μας προσέφεραν ότι ήταν απαραίτητο για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 300 ανθρώπους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή ,προσωπικό, γονείς, παιδιά, επίσημοι και έγιναν μια ομάδα δίνοντας μας με το χαμόγελο τους δύναμη για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: