Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13Η ΗΜΕΡΙΔΑ BOWLING ΑΛΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  τη Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012 η 13η Ημερίδα Bowling που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ. Οι αγώνες  φιλοξενήθηκαν  στο Super Bowl  ΡΕΝΤΗ όπου συμμετείχαν 200 αθλητές από 29 φορείς-ιδρύματα ατόμων με αναπηρία και όλοι πήραν μετάλλιο αφού στους αγώνες μας δεν υπάρχουν ηττημένοι αλλά μόνο νικητές.

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στην Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία(3 Δεκεμβρίου) και στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού(5 Δεκεμβρίου)  .Στόχος των αγώνων  ήταν η επιβράβευση της ομαδικότητας   και της προσπάθειας όλων των παιδιών που συμμετέχουν συνδυάζοντας παιχνίδι και χαρά .

Την εκδήλωση επέβλεπε η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων βοηθώντας στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων ενώ ιατρική ομάδα από το « Χαμόγελο του Παιδιού» πρόσφερε την δική της βοήθεια καθώς στο χώρο σε όλη τη διάρκεια των αγώνων υπήρχε ειδικά εξοπλισμένο ασθενοφόρο.

Μεγάλη ήταν για άλλη μια χρονιά η συνεισφορά της κυρίας Χαράκογλου Βίκυς η οποία  παραχώρησε όλους τους διαδρόμους bowling του Super Bowl  ΡΕΝΤΗ για την πραγματοποίηση των αγώνων.

Τα παιδιά διασκέδασαν ,σήκωσαν ψηλά τα κύπελλα τους και καμάρωναν για τα μετάλλιά τους σκορπίζοντας χαρά, χαμόγελα και συγκίνηση στους παρευρισκομένους.

Ήσασταν όλοι καταπληκτικοί! Σας ευχαριστούμε!!

Φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.430547383667394.102088.118984774823658&type=1


ΧΟΡΗΓΟΣ:                                                    ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:

                       


Δεν υπάρχουν σχόλια: