Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013                                 
….για τον αγαπημένο Νίκο Απέργη

            Ένας χρόνος πέρασε από την στιγμή που ο αγαπημένος και πολύτιμος φίλος μας Νίκος Απέργης πήρε το δρόμο για την αιωνιότητα …Εκεί που κουρνιάζουν τα όνειρα και η ματαιότητα της καθημερινότητας μοιάζει σαν μια μεγάλη ανοησία!!!
             Δεν ξέρω πόσοι τον γνωρίσατε ή πόσοι είχατε την τύχη να τον συναντήσετε …ανήκω στους τυχερούς εκείνους που συνεργάστηκαν μαζί του. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη που στα πρώτα βήματα της επαγγελματικής μου ζωής ο Νίκος Απέργης στάθηκε δίπλα αρωγός της προσπάθειάς μας να στήσουμε από το μηδέν ένα σωματείο για παιδιά και νέους με νοητική καθυστέρηση….Πίστεψε σε εμάς και μας υποστήριξε όχι οικονομικά όπως πολύ εύκολα θα συμπεραίνανε κάποιοι αλλά δίνοντάς μας το πολύτιμο χρόνο του . Αυτό το χρόνο που ζητά το παιδί από το γονιό του , αυτό το χρόνο που ζητά ο μαθητής από το δάσκαλό του , αυτό το χρόνο που ΜΟΝΟ όποιος νοιάζεται πραγματικά μπορεί να δώσει….
             Ήταν ΠΑΝΤΑ παρών ,όχι μόνο ως φυσική παρουσία αλλά κι ως σκέψη , ως ιδέα που την μοιραζόταν μαζί μας, ως φιλοφρόνηση σε κάποιον που τυχόν θα μπορούσε να μας βοηθήσει….μας είχε μέσα στο μυαλό του κι εμείς τον βάλαμε μέσα στην καρδιά μας γατί μόνο εκεί χωρούσε!!!
             Η απουσία του για μένα δεν είναι κάτι κατανοητό γιατί τον νιώθω δίπλα μου…ο τρόπος που δουλεύω ή οργανώνω ένα πρόγραμμα στηρίζεται στο δικό του μοναδικό τρόπο να μετουσιώνει το όραμα σε πράξη…
           Μακάρι ΟΛΑ τα νέα παιδιά να βρουν έναν Νίκο Απέργη στο δρόμο τους που θα τα στηρίξει, θα πιστέψει στα όνειρά τους και θα τους δείξει τον τρόπο να τα διεκδικήσουν….
          Αυτό μας λείπει σήμερα…ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ.. αυτά ΠΟΤΕ δεν είναι αρκετά .Μας λείπουν οι άνθρωποι σαν τον Νίκο Απέργη …ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΖΩΗΣ!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: