Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14Η ΗΜΕΡΙΔΑ BOWLING ΑΛΜΑ

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  την Πέμπτη  5 Δεκεμβρίου 2013 η 14η Ημερίδα Bowling που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ. Οι αγώνες  φιλοξενήθηκαν  στο Super Bowl  ΡΕΝΤΗ όπου συμμετείχαν 180 αθλητές από 28 φορείς-ιδρύματα ατόμων με αναπηρία .
    Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στην Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία(3 Δεκεμβρίου) και στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού(5 Δεκεμβρίου)  .Στόχος των αγώνων  ήταν η επιβράβευση της ομαδικότητας   και της προσπάθειας όλων των παιδιών που συμμετέχουν συνδυάζοντας παιχνίδι και χαρά .
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων και τους :κύριο Χατζηνικολάου Παναγιώτη, κύριο Κυριάκο Μερζάνη και κυρία Βαλάσση Μαρία.
     Επίσης ευχαριστούμε θερμά από το Χαμόγελο του παιδιού τους: κύριο Αρβανιτάκη, κυρία Πλεύρη, κύριο Ντούλα και κυρία Μακρή.
    Τα ΤΕΦΑΑ Αθήνας και οι φοιτητές από το Εργαστήρι Προσαρμοσμένης Κινητικής Αγωγής προσέφεραν σημαντική βοήθεια στην διεξαγωγή των αγώνων μας.
     Μεγάλη ήταν για άλλη μια χρονιά η συνεισφορά της κυρίας Χαράκογλου Βίκυς η οποία  παραχώρησε όλους τους διαδρόμους bowling του Super Bowl  ΡΕΝΤΗ για την πραγματοποίηση των αγώνων αλλά και των ευγενικών υπαλλήλων του Super Bowl οι οποίοι προσέφεραν εθελοντικά τις  υπηρεσίες τους.


Για μια ακόμη χρονιά περάσαμε ΟΛΟΙ τέλεια!! Σας ευχαριστούμε!!

Φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook                          Δεν υπάρχουν σχόλια: