Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014Η Γραμμή με Αγάπη-Αντ1 δημιουργήθηκε για να στηρίξει Ιδρύματα που κινδυνεύουν να κλείσουν. Ο Σύλλογος μας βρέθηκε ανάμεσα στους φορείς που η "γραμμή με αγάπη" επέλεξε να ενισχύσει. Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου η κυρία Μαρί Κυριακού μας κάλεσε στα γραφεία του Αντ1 Group για να παραλάβουμε την επιταγή με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν προς ενίσχυση του Συλλόγου μας.
Η Μαρί Κυριακού, παρέδωσε τις επιταγές από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μέσω της τηλεφωνικής "ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ", σε εκπροσώπους 10 Ιδρυμάτων, Σωματείων και Οργανώσεων.
Κατά την εκδήλωση η κυρία Κυριακού, συνομίλησε μαζί τους για το έργο που επιτελούν, αλλά και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και παρέδωσε τις επιταγές που θα τους προσφέρουν μια μικρή ανακούφιση στη λειτουργία τους.
"Θέλω να ευχαριστήσω" είπε η Μαρί Κυριακού, "μέσα από την καρδιά μου όλους τους τηλεθεατές που συνεχίζουν και στηρίζουν το έργο μας".
Ενώ οι εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων και Σωματείων, ανέφεραν τόσο στην ίδια, όσο και σε δηλώσεις τους πόσο σημαντική είναι η βοήθεια της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ. "Είναι" ,είπαν, "για μας μια μεγάλη ανακούφιση το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας σκέφτονται και μας στηρίζουν".
Τα Ιδρύματα που έλαβαν τις επιταγές είναι: "Ο ΦΑΡΟΣ ΤΥΦΛΩΝ", "Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ", "ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ", "ΑΛΜΑ", "ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ", "Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ", " ΕΨΥΠΕ" ΚΑΙ "ΑΝΑΔΥΣΗ".
Στα τρία χρόνια λειτουργίας της Γραμμής έχουν ενισχυθεί 50 Ιδρύματα.
Φωτογραφικό υλικό
http://www.antenna.gr/gallery.aspx?sid=379799&mid=374570


Δεν υπάρχουν σχόλια: