Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Καλοκαιρινή γιορτή ΑΛΜΑ                                                                                            

                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά η Καλοκαιρινή Γιορτή του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ, την Τρίτη 19 Ιουνίου 2012 και ώρα 19:00, στο χώρο δεξιώσεων «Pool Club» Π.Φαλήρου . Την εκδήλωσή προλόγισε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κατερίνα Γιαννακοπούλου καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους σε μια γιορτή χαράς που σηματοδότησε το τέλος της φετινής χρονικής περιόδου προγραμμάτων του Συλλόγου και την έναρξη τριών κατασκηνωτικών περιόδων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε μουσικοθεατρικό δρώμενο από τα παιδιά και νέους με αναπηρία του Σωματείου, με θέμα «Καλοκαιρινές αναμνήσεις…»  το οποίο συγκίνησε και παράλληλα ευαισθητοποίησε το κοινό .

Ο Σύλλογος τίμησε τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, κύριο Διονύσιο Χατζηδάκη για την ευγενή στήριξη της εκδήλωσης και την πολύτιμη προσφορά του στο έργο του Σωματείου υπέρ των ατόμων με αναπηρία, τον αντιδήμαρχο Παλαιού Φαλήρου  Ιωάννη Φωστηρόπουλο, τον κύριο Αλέξη Βλαβιανό που μας διέθεσε τον υπέροχο  χώρο, τον κύριο Γεννάτο Σάκη από το «Fiesta Balloons» για τα όμορφα μπαλόνια, τον κύριο Μπαξεβάνη απο το catering «Γιάννης Μπαξεβάνης»για το υπέροχο φαγητό και την άψογη εξυπηρέτηση καθώς  τον κύριο Νίκο Τσιροζίδη από το «VI PARTIES» για τον ηχητικό εξοπλισμό.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν: ο Αντιδήμαρχος Πόλης κος Δούμας Ανδρέας,ο Σύμβουλος Αθλητισμού του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου κος Παπανικολάου Χρήστος, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Αναγνώστου Κατερίνα, η τέως Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων κα Κατριβάνου Κατερίνα,ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου κος Βατίστας Αναστάσιος, η Πρόεδρος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Π.Φαλήρου «Ιωνες» κα Πατεράκη Αννα, ο κος Αλκιβιάδης Καναράς διοικητικό στέλεχος της Lamda Flisvos Marina και ο αγαπημένος σκηνοθέτης και υποστηρικτής του Συλλόγου κος Μανούσος Μανουσάκης

Στα πλαίσια της γιορτής  βραβεύθηκαν οι χορηγοί μας που βοήθησαν να πραγματοποιηθούν όλες οι εκδηλώσεις του έτους(DIVESHOP.GR, LAMDA FLISVOS MARINA S.A., Φυτώρια Αντεμισάρης, Δημήτρης Μπίθαρης)   και κάλυψαν τις ανάγκες του Σωματείου μας( Δ.Ε.Σ.Φ.Α., Europa Profil Αλουμίνιο Α.Β.Ε.,BSH, KLEOS Σύμβουλοι, ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ, Αρτοποιίο «Γιάννενα» )αλλά και τις εθελόντριές μας (Τριάνθη Καπερνάρου, Σοφία Μαργαρίτη, Γιώτα Νεοφύτου ,Φώφη Οικονόμου και Κανέλα Μανωλοπούλου)που προσφέρουν απλόχερα και φωτίζουν με αγάπη κάθε δράση του Σωματείου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ορχήστρα  της Πολεμικής Αεροπορίας που υπο τις μελωδίες της ολοκληρώθηκε η γιορτή καθώς και στις κυρίες Θεοπίστη Νικολαίδου και Χριστίνα Κατσάρα οι οποίες απαθανάτισαν με τους φωτογραφικούς τους φακούς την εκδήλωσή μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με μεγάλα δώρα διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της Πελοπονήσσου και εισητήρια απο την ΑΝΕΚ LINES και την BLUE STAR FERRIES.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή ,προσωπικό, γονείς, παιδιά, επίσημοι και έγιναν μια ομάδα τραγουδώντας και χαμογελώντας! Καλό καλοκαίρι σε όλους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: