Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Τα νέα μας!!!

Γεμάτος εκδηλώσεις και ο Μάιος!!...πάμε να ρίξουμε μια ματιά!!

9,10 Μαΐου 2015 1ο Τουρνουά Τέννις Α.Σ. ΠΕΡΑ- ΑΛΜΑ

Ευχαριστούμε θερμά τον Αθλητικό Σύλλογο ΠΕΡΑ για την πολύτιμη στήριξή του!!!http://as-pera.gr/
Έσοδα από τις εγγραφές των αθλητών διατέθηκαν προς ενίσχυση των προγραμμάτων μας ενώ καθολη τη διάρκεια των αγώνων υπήρχε ενημερωτικό σταντ και bazzar!!

 Κυριακή 10 Μαΐου- Γιορτή της Μητέρας- Bazaar Mama Mia Μαρίνα Φλοίσβου

Παρά τους δυνατούς ανέμους εμείς είμασταν εκεί για να γιορτάσουμε με όλες τις μανούλες!!
Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση της Μαρίνας Φλοίσβου για τη πολύτιμη συνεργασία και υποστήριξη!!Τρίτη 12 Μαΐου 2015 - 14η Ημερίδα Κολύμβησης "Φωτεινή Παπαδονικολάκη"

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η 14η Ημερίδα Κολύμβησης για παιδιά και νέους με και χωρίς αναπηρία στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Π. Φαλήρου. Στην Ημερίδα συμμετείχαν 190 αθλητές από 22 φορείς ειδικής αγωγής που καλλιεργούν το άθλημα της Κολύμβησης καθώς και οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Π. Φαλήρου που συνυπήρξαν στη μεικτή σκυταλοδρομία 4Χ33 μέτρα.Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Π. Φαλήρου κο Χατζηδάκη καθώς και τον Πρόεδρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου Π. Φαλήρου κο Νικολαίδη για την άψογη συνδιοργάνωση. Επιπλέον τον Γενικό Γραμματέα κο Βραχλιώτη και τους προπονητές της ομάδας κο Γιαννούτσο και κο Μπατή από τον Αθλητικό Όμιλο Π. Φαλήρου, τους εθελοντές της Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής, τον Αλυτάρχη των αγώνων κο Παπαρσένο, τον Σύνδεσμο Κριτών Κολύμβησης, το Χαμόγελο του Παιδιού για την κάλυψη των αγώνων με ασθενοφόρο και τους διασώστες κο Στασινόπουλο Ηλία και κο Σωπασή Λευτέρη , τον εθελοντή ιατρό των αγώνων καρδιολόγο κο Παπαδάκη Βασίλη,την κυρία Παπαδονικολάκη Φρίντα για τη παρουσία της, τους φοιτητές από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών Ειδικότητα Κολύμβησης και Εργαστήρι Προσαρμοσμένης Κινητικής αγωγής καθώς και τη καθηγήτριά τους κα Χαρίτου Σοφία. Επίσης τους γυμναστές,αθλητές και γονείς των αθλητών για τη τεράστια προσπάθεια τους και τους εθελοντές και φίλους του ΑΛΜΑ και των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ για τη στήριξη τους. Τέλος ευχαριστούμε θερμά τη ΧΥΤΤΟΣ ΑΒΕΕ-Ζαγόρι και τη Chiquita Hellas που διέθεσαν σε όλους τους αθλητές νερό και μπανάνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: